Drob din piept de pui

Drobul din piept de pui este un aperitiv cu carne traditional si delicios. Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de pielita si se pun in lapte.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 buc oua
  • 500 ml lapte
  • 1 varf sare
  • 1 varf piper
  • 1 kg piept de pui
  • 500 gr ficat de pui
  • 200 gr pipote si inimi
  • 1 ceapa mai mare
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • un varf condimente pentru drob

Mod de preparare

Drobul din piept de pui este un aperitiv cu carne traditional si delicios. Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de pielita si se pun in lapte. Fierbem pieptul de pui si pipotele. Ficateii se fierb in lapte (asa vor avea un gust deosebit). Dam prin masina de tocat amestecul de picatei, pipote si pieptul de pui si le amestecam.Calim ceapa in doua linguri de ulei si o adaugam apoi la umplutura de carne.Spalam si tocam ceapa verde rondele mici, apoi o adaugam la umplutura de carne. Adaugam 5 oua batute bine, sare si piper dupa gust. Ungem cu ulei si tapetam cu pesmet tavile in care vom coace drobul. Punem umplutura in tavi si adaugam deasupra oul batut ramas. Dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Lasam drobul din piept de pui sa se raceasca putin apoi il putem felia.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors