Drob de pasare

O reteta usoar de preparat si nu foarte grea la stomac.

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 pulpe rata
  • 1 pulpa pui
  • 500 gr ficat de pui
  • 4-5 oua crude
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 plic condiment pentru drob
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala pulpele de rata si cea de pui si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se ia spuma ce se formeaza. Intr-o alta oala se pun ficateii la fiert, dupa ce au fost spalati si curatati bine. Se spumuiesc si ficateii. Se curata ceapa si usturoiul verde si se spala. Mararul si patrunjelul verde se spala si ele. Se toaca marunt verdeata si se pune intr-un lighean. Cand pulpele si ficateii sunt fierte, se scurg si se lasa sa se raceasca un pic, apoi se toaca marunt din cutit. Se amesteca cu verdeata, se adauga ouale,condimentul de drob, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si apoi se pune in tava. Eu am facut si in forme de minibriose. Se dau la cuptorul preincalzit circa 30-40 de minute. Cand este copt se scoate din tava si se lasa sa se raceasca.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors