Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Intr-o oala cu apa punem carnea de miel cu tot cu os, foaia de dafin si cateva boabe de piper si o fierbem cca 40 de minute.
Intre timp taiem plamanul, inima, splina si rinichii cubulete, le spalam bine si le calim impreuna cu uleiul si jumatate din cantitatea de ceapa taiata marunt pana se rumenesc usor.
Taiem slanina in cubulete si tocam marunt restul de ceapa, mararul si patrunjelul.
Spalam bine prapurul in mai multe ape.
Cand carnea a fiert, indepartam oasele si o dam prin masina de tocat impreuna cu maruntaiele calite, slanina de porc, ficatul si inima crude si usturoiul verde.
Adaugam in amestecul de mai sus cele 5 oua, restul de ceapa, mararul si patrunjelul tocate, sare si piper dupa gust si amestecam cu mana pana devine o pasta omogena.
Intr-o tava de cozonac asezam hartie de copt apoi asezam prapurul in asa fel in cat sa ne ramana o parte pentru a acoperi umplutura.
Asezam preparatul de mai sus, invelim cu restul de prapur si dam la cuptor pentru cca 40 de minute la foc mediu pana se rumeneste.
Se lasa pana se raceste complet apoi se taie in felii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post