Drob

Aceasta e reteta mea preferata, o gatesc cu placere in orice perioada a anului.

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g ficat de porc fiert;
  • Cateva frunze de ceapa verde;
  • Cateva fire de marar si patrunjel;
  • 1 farfurie de pilaf;
  • 3 oua crude;
  • 2 linguri de ulei;
  • putin unt;
  • Sare si piper;
  • Cateva rosii cherry;
  • Decor:
  • legume proaspete si masline.
  • cascaval ras dupa gust;

Mod de preparare

Se fierbe ficatul de porc in apa cu putina sare, pentru aprox 40 de minute. Se lasa la racit, apoi se taie foarte marunt, va puteti ajuta de robotul de bucatarie. Intr-un vas mare se amesteca ficatul de porc cu pilaful. Adaugati pilaf mai mult sau mai putin, in functie de gust. Acum putem adauga frunzele de ceapa, mararul si patrunjelul tocate marunt, putina sare si piper si ouale care vor lega compozitia. De asemenea, pentru a nu iesi inecacios, eu adaug si doua linguri cu ulei. Asezam amestecul intr-o tava incapatoare, pe foaie de copt. Decoram cu felii de rosii, fasii de unt si cascaval ras. Puteti decora dupa gust si inspiratie. Se coace la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute. Se serveste cu legume proaspete si masline. Pofta Buna! Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors