Un adevarat rasfat
Incepem cu topirea untului, apoi macinarea biscuitilor. Amestecam biscuitii macinati cu untul topit si distribuim compozitia intr-o forma de tort detasabila. Eu am pus si hartie de copt in forma, dar merge si fara. Presam bine biscuitii in tava, apoi o introducem la cuptor, pentru 5 minute. Topim ciocolata. Eu am folosit cuptorul cu microunde. Mixam ouale cu zaharul pana devin spumoase. Adaugam crema de branza si smantana, apoi ciocolata topita si omogenizam bine. Turnam aceasta compozitie peste baza de biscuiti si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 50-60 de minute. Inchidem focul si mai lasam in cuptor cateva minute, apoi scoatem tava din cuptor si lasam cheesecake-ul sa se raceasca. Mixam spuma frisca. Jumatate din frisca batuta o amestecam cu fineti si o distribuim peste cheesecake-ul rece. Cealalta jumatate de frisca o folosim pentru ornare impreuna cu zmeura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post