Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine este una destul de simpla si usor de facut.
Pentru aceasta Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine sunt necesare cateva ingrediente: albusuri, sirop agave, faina, cacao, ulei, capsuni si afine.
Iata cum se prepara Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine:
Albusurile si un praf de sare se bat spuma cu ajutorul mixerului. Cand devin albe si dense, se incorporeaza siropul de agave. Se adauga cate o lingura de faina, praful de copt, amestecand usor cu o spatula. La fiecare 3 linguri de faina, se incorporeaza si o lingura de ulei. Odata adaugata toata faina, compozitia trebuie sa ramana pufoasa si lucioasa.
Se pregateste o tava prevazuta cu hartie de copt. Se toarna usor compozitia, pastrand cateva linguri. In compozitia ramasa, se adauga cacaua, incorporand-o usor. Compozitia cu cacao se toarna peste cea alba din tava, marmorand-o usor cu spatula.
Fructele spalate si scurse se presara pe toata suprafata blatului.
Prajitura se coace la 170 grade C, coacere sus-kos, cu ventilatie, timp de 45 minute.
Dupa ce s-a copt, se lasa putin la temperat in cuptor, cu usa deschisa.
Se portioneaza abia dupa ce s-a racit de tot.
Cu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce