Umplutura de varza pentru pateuri si placinte

Varza se curata de frunzele vestejite. Se taie apoi foarte subtire, se sareaza si se lasa sa stea asa aproximativ 10 minute. Apoi se stoarce si se pu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Varza se curata de frunzele vestejite. Se taie apoi foarte subtire, se sareaza si se lasa sa stea asa aproximativ 10 minute. Apoi se stoarce si se pune pe foc, cu ulei, la calit. Se toarna deasupra putina apa si se baga in cuptor, la fiert, pana cand scade.


Se foloseste la umplerea pateurilor si a placintelor.

Alte retete:

Papanasi fierti

Ciuperci la cuptor

Placinta de dovleac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors