Carnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea. Se pune untul intr-un va
Carnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea. Se pune untul intr-un vas si cand s-a infierbantat se adauga carnea. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, pe foc moc, pana cand carnea incepe sa se rumeneasca. Se mai toarna un pahar cu apa, se lasa sa mai fiarba dar tot se mai amesteca, ca sa nu se prinda de fund. Dupa ce a scazut apa iar carnea s-a rumenit usor, se ia de pe foc si dupa ce s-a racit se amesteca oul in carne.
Se foloseste la umplerea pateurilor.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Placinta de dovleac
Chiftele
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post