Turta de Paste

Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm. O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua. Tapetati fundul si marginile ta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g aluat de paine
  • 300g branza de vaci dulce
  • 200g telemea desarata
  • 6 oua
  • 250 g frunze comestibile de sezon: ridichi
  • leurda
  • stevie
  • ulei pt uns tava
  • faina pt tapetat tava

Mod de preparare

Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm.

O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua.

Tapetati fundul si marginile tavii cu o foaie obtinuta din jumatate de aluat.

Luam branza de vaci si o amestecam cu telemeaua, cu ierburile spalate, oparite si taiate marunt si cu 2 oua.

Se condimenteaza si se toarna amestecul peste foaia de aluat.

Fierbem 3 oua le curatam si le taiem in sferturi.

Asezati ouale fierte peste amestecul de branza din tava.

Intindeti o foaie din aluatul ramas. Decupati din ea doi, trei iepurasi.

Acoperiti amestecul din tava.

Pe margine, asezati un sul de aluat si deasupra iepurasii decupati.

Ungeti cu ou batut turta si coaceti-o la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumeneste uniform, aproximativ 45 min.

Alte retete de Pasti

Cheescake brownie

Pasca

Pasca poloneza

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors