Tarte aperitive cu dovlecei

Se cerne faina.Se adauga sarea,uleiul,drojdia frecata cu zahar si le. Se framanta aluatul pana devine elastic.Se lasa la odihnit 10 minute. Se intinde

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ALUAT:
  • 250 faina
  • 125 ml caldut
  • 40 gr drojdie
  • un praf sare
  • o lgt zahar
  • 50 ml ulei
  • UMPLUTURA:
  • mini dovlecei taiati rondele
  • rosii cherry
  • sunculita
  • zacusca de ghebe
  • cas/cascaval
  • masline

Mod de preparare

Se cerne faina.Se adauga sarea,uleiul,drojdia frecata cu zahar si le.

Se framanta aluatul pana devine elastic.Se lasa la odihnit 10 minute.

Se intinde o foaie ,se decupeaza sfere de ce dimensiune doriti.

Marginile sferelor se indoaie ca la coltunasi.

Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Tartele se ung cu cate o lgt de zacusca,se presara casul/cascavalul ras ,se adauga sunculita taiata cubulete, rondelele de dovlecel ca o floricica si cate o rosie cherry in mijloc.

Se coc in cuptorul preincalzit/175 grade C cca 20 minute.
Pofta buna!

Reteta Tarte aperitive cu dovlecei a fost propusa de raducristina pe forum culinar.ro

Alte retete de tarte gasiti aici:

Tarta cu legume

Tarta de post cu ciuperci

Tarta cu dovlecei si branza de capra

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors