Taitei cu spanac

Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute. Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga. Intr-un castron se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de faina
  • 2 oua
  • 500 gr de spanac
  • sare
  • unt cat o nuca
  • 1 varf de cutit cu bicarbonat

Mod de preparare

Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute.

Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga.

Intr-un castron se pune faina, 2 oua, sare si spanacul fiert si taiat marunt.

Din aceasta compozitie se face un aluat tare.

Se intinde o foaie si tai taietei, subtiri sau mai lati, depinde de preferinte. Se lasa la uscat si se pun la fiert in apa clocotita.

Se strecoara si se amesteca cu unt.

Se orneaza cu cascaval ras si oua fierte taiate in patru.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu spanac:

Spanac ,

Clatite cu spanac,

Spanac ardeleneste,

Clatite de spanac ,

Placinta cu spanac,

Rulada de miel cu spanac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors