Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute. Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga. Intr-un castron se
Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute.
Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga.
Intr-un castron se pune faina, 2 oua, sare si spanacul fiert si taiat marunt.
Din aceasta compozitie se face un aluat tare.
Se intinde o foaie si tai taietei, subtiri sau mai lati, depinde de preferinte. Se lasa la uscat si se pun la fiert in apa clocotita.
Se strecoara si se amesteca cu unt.
Se orneaza cu cascaval ras si oua fierte taiate in patru.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu spanac:
Spanac ,
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac ,
Placinta cu spanac,
Rulada de miel cu spanac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post