Framantam faina, sarea, zaharul, otetul, galbenusul cu laptele sau apa pana obtinem un aluat moale. Amestecam bine untura cu o lingura de faina. Impar
Framantam faina, sarea, zaharul, otetul, galbenusul cu laptele sau apa pana obtinem un aluat moale. Amestecam bine untura cu o lingura de faina. Impartim aluatul in 6 parti, le intindem cu untura, le ungem, le punem una peste cealalta. Lasam sa se odihneasca la loc cald o ora. Intidem aluatul subtire si il umplem cu mere, branza si orez. Coacem la foc mediu si servim presarat cu zahar vanilat pudra.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
tiramisu
Spuma de capsuni
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala