Strudel cu carne

Carnea se da prin masina de tocat, ceapa se taie marunt, iar apoi se separa albusul unui ou de galbenus. Carnea se pune intr-un vas impreuna cu ceapa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr foi de placinta
  • 400 gr carne
  • 2 oua
  • 100 gr ceapa
  • 50 ml ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea se da prin masina de tocat, ceapa se taie marunt, iar apoi se separa albusul unui ou de galbenus. Carnea se pune intr-un vas impreuna cu ceapa si uleiul. Amestecul se caleste pe foc mic pana scade zeama de carne de tot, apoi se lasa la racit. Se adauga un ou intreg, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se amesteca pana la omogenizare si se foloseste rece. Se intinde foaia si se pune umplutura. Se ruleaza, se taie oblic bucati care sa arate ca pateurile, se ung bucatile cu galbenus batut sis se coc la foc potrivit o jumatate de ora. Se scot dupa ce s-au rumenit si se servesc calde si reci.
Alte retete culinare:

Turta dulce

Cozonac moldovenesc

Saratele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors