Dintre toate retetele de saratele, cele cu cartofi sunt mai delicioase. Pentru a prepara saratele cu cartofi, avem nevoie de faina, cartofi si oua.
Dintre toate retetele de saratele, cele cu cartofi sunt mai delicioase. Pentru a prepara saratele cu cartofi, avem nevoie de faina, cartofi si oua. Cartofii se fierb in coaja, apoi se trec prin sita, se ametseca impreuna cu faina, untul, sarea dupa gust si se framanta bine. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie de 0,5 cm grosime, apoi se taie fasii lungi de 8-10 cm si late de 1,5 cm. Se ung fasiile deasupra cu ou, se presara cu chimen si putina sare si se pun intr-o tava, la distanta intre ele. Se lasa la copt, pana se rumenesc.
Se servesc reci.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post