Rondelele cu ierburi sunt ideale pentru un aperitiv ori pentru o gustare. Puteti pregati rondelele foarte simplu folosind aluat si condimente. Rondelele sunt niste apritive festive ce pot fi pregatite cu orice ocazie.
Rondelele cu ierburi sunt ideale pentru un aperitiv deosebit sau doar pentru o gustare.
Intr-un bol se pune faina, praful de copt, sarea, ierburile si ardeiul iute. Adauga laptele si 2 linguri de ulei, iar daca mai e nevoie se poate adauga si a treia.
Se pune aluatul pe suprafata de lucru si se framanta aluatul. Se formeaza o foaie de 1 cm, se presara branza si se ruleaza intr-un sul.
Se taie 10 rondele care se aseaza pe tava de copt. Se apasa putin rondelele si se da tava la cuptorul preincalzit.
Se coc la 200 C cam 15 minute.
Rondelele cu ierburi se servesc ca si gustare impreuna cu o bere rece sau un pahar de vin alb sec si un platou de branza.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post