Umplutura: Aceasta se pregateste mai intai astfel: se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata. Se lasa la
Umplutura:
Aceasta se pregateste mai intai astfel: se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata.
Se lasa la calit aproximativ 30 de minute, timp in care adaugi putina apara de mai multe ori.
Se curata ciupercile daca sunt proaspete, iar daca nu se scot din conserva si se spala cu putina apa. Acestea se tau marunt si se calesc in putin unt.
Se adauga peste carnea tocata, si se trec prin masina de tocat carne.
Aluatul de ravioli:
Din faina, oua, apa si sare se prepara un aluat din care se intinde foi suficient de mari ca sa le intorci apoi si peste cealalta jumatate.
Amestecul de carne tocata si ciuperci se pune pe foie cate o lingurita de amestec la distante suficiente. Se aseaza atatea gramajoare astfel incat sa mai ai sa o acoperi cu cealalta parte.
Dupa ce ai pus toate gramajoarele si ai acoperit-o cu cealalta parte se apasa patratelele formate, se taie si se preseaza marginile ca sa se lipeasca si se fierb in apa cu sare.
Se servet cu pesmet prajit si unt, sau cu verdeturi si peste se presara cascaval.
Alte retete culinare delicioase:
Ravioli cu urzici,
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac,
Mega ravioli inimosi,
Cosulete cu branza si caramel de portocale,
Vitel in mantou de foi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post