Se curata cartofii, se tai rondele subtiri, si una cate una, se asaza pe fundul unei tavi. Se presara cu sare, iar apoi se toarna peste ele blatul de
Se curata cartofii, se tai rondele subtiri, si una cate una, se asaza pe fundul unei tavi. Se presara cu sare, iar apoi se toarna peste ele blatul de clatite, in asa fel, incat sa acopere bine cartofii. Se baga la cuptorul incins, iar cand suprafata e bine rumenita, se poate scoate din cuptor.
Se servesc calde, taiate cubulete, cu smantana.
Alta placinta recomandata
Placinta spanac
Placinta de pui
Placinta cu mere
Noi cand vrem cu adevarat sa ne rasfatam, pregatesc un tort, ca ai mei sunt innebuniti dupa prajituri cu crema, mai ales...
Desert tort cu crema de zmeura, de ciocolata si glazura de ciocolata albaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala