Placinta cu carne

se toaca carnea, ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei.Se adauga sare si piper. Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza 4 foi de placinta un

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr.carne macra de porc
  • 1 pachet foi de placinta
  • 6 oua
  • 2 cepe
  • 2 graunti usturoi
  • sare si piper
  • 400 gr. bere

Mod de preparare

se toaca carnea, ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei.Se adauga sare si piper.

Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza 4 foi de placinta unse fiecare cu ulei,apoi se pune 1/2 din cantitatea de carne (racorita).

Se pun alte 4 foi unse cu ulei si apoi restul de carne si iar 4 foi unse.

.Separat se bat albusurile,apoi se adauga si galbenusurile,berea ,sare si piper.

Se taie placinta in bucati,se toarna deasupra amestecul de oua si bere si se lasa pe masa 15 minute sa se " odihneasca".

Dupa 15 minute se da la cuptor si se coace.
E buna si calda si rece.

Pofta buna!

Reteta Placinta cu carne a fost propusa de Ana76 pe forum culinar.ro

Alte retete de placinta gasiti aici:

Placinta cu carne si ciuperci,

Placinte Englezesti

Burek cu carne

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala