Margarina spuma, se amesteca impreuna cu galbenusurile, smantana si se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina. Aluatul obtinut se framanta bine, dupa
Margarina spuma, se amesteca impreuna cu galbenusurile, smantana si se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina. Aluatul obtinut se framanta bine, dupa care se lasa in repaus, la rece. Separat, se trece carnea prin masina de tocat, se amesteca cu salamul taiat felii subtiri si se pune la calit, in ulei incis impreuna cu cepele tocate marunt. Amestecul se lasa sa scada, dupa care se lasa la racit. Se amesteca cu un ou, sare si menta macinata. Se omogenizeaza apoi si se intinde peste o foaie de aluat, pusa intr-o tava tapetata cu unt si faina. Se intinde cea de-a doua foaie peste umplutura. Placinta se introduce in cuptorul fierbinte, la foc mediu si se lasa la copt.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Chiftele
Zacusca de ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post