Patratele de foietaj pentru mic dejun

Punem patratelul diagonal si il umplem cu cele spuse mai sus, parizer, masline, cascaval, ciuperci, inchidem patratelul pe diagonala, ungem colturile

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • patratele de foietaj (sau bucati mai mari si taiate)
  • masline fara samburi
  • parizer
  • sunca
  • carnaciori
  • cascaval
  • legume (rosii
  • ardei)
  • eu am folosit ciuperci de data asta
  • piper
  • 1 ou batut cu niscai unt lichid (margarina).

Mod de preparare

Punem patratelul diagonal si il umplem cu cele spuse mai sus, parizer, masline, cascaval, ciuperci, inchidem patratelul pe diagonala, ungem colturile cu ou.

Le facem si pe celelalte si le punem in tava, le ungem din belsug cu ou si le dam la cuptor la 200 gr timp de 25-30 minute. Si gata!


Sunt foarte bune la micul dejun sau ca si aperitiv. Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors