Pateuri rapide cu sunca si crema de branza

Am tapetat cu hartie de copt tava, am asezat prima foaie de aluat, am intepat usor si am asezat sunca taiata bucatele. Am ras telemeaua, am adaugat 4

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg aluat foietaj (eu am folosit Morarita
  • sunt doua foi in pachet)
  • 400 g sunca presata
  • 300 g branza dulce de vaci
  • 200 gr telemea (eu am folosit de oaie)
  • 6 oua
  • 2 legaturi marar
  • un praf de sare

Mod de preparare

Am tapetat cu hartie de copt tava, am asezat prima foaie de aluat, am intepat usor si am asezat sunca taiata bucatele.

Am ras telemeaua, am adaugat 4 oua, mararul tocat si branza dulce si am mixat cateva secunde.

Am turnat peste sunca, am nivelat usor, am asezat a doua foaie, am uns cu 2 oua batute cu un praf de sare.

Am copt 40 de minute la foc tare (cuptorul incalzit inainte).

Se taie cu un cutit bine ascutit.

Sunt delicioase!
Pofta buna!

Reteta Pateuri rapide cu sunca si crema de branza a fost propusa de elena-simona pe forum culinar.ro

Alte retete cu branza gasiti aici:

Strudel cu branza de vaca,

Chifla umpluta cu brinza de vaci si carne ,

Placinta cu branza (urda) - foietaj

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors