Pateuri cu branza si cascaval

Aceste pateuri cu branza si cascaval sunt excelente. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de faina, branza, cascaval, oua si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 gr margarina
  • 200 gr branza de vaci
  • sare
  • 400 gr faina
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr branza de vaci
  • 100 gr cascaval
  • 1 galbenus
  • coaja de lamaie
  • chimen

Mod de preparare

Aceste pateuri cu branza si cascaval sunt excelente. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de faina, branza, cascaval, oua si condimente. Se amesteca ingredientele pentru aluat si se pune apoi la rece pentru cateva ore. Pentru umplutura se amesteca branza de vaci cu cascavalul dat pe razatoare, galbenusul, coaja rasa de lamaie si chimenul pisat marunt. Se imparte aluatul in patru parti egale, se intind foi groase de 1 cm si se pune umplutura pe fiecare foaie de aluat. Se ruleaza pe lung si se pun ruloruile obtinute intr-o tava. Se taie bucati cu latura de 3-4 cm, se ung cu albus batut si se coc la foc potrivit, 45 de minute.


Dupa ce s-au rumenit, se servesc calde, cu must sau bere.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors