Daca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat de foietaj congelat, le poti prepara repede.
Daca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat de foietaj congelat, le poti prepara repede. Se decongeleaza foietajul, se intinde o foaie, se unge cu oul batut apoi se rade branza pe razatoarea mica deasupra foii intinse. Se taie foaia fasii apoi dreptunghiuri de aproximativ 5 cm. Se indoaie dreptunghiurile mici si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung pateurile deasupra cu oul batut. Se coc la inceput la foc puternic, apoi dupa ce s-au umflat, se coc la foc mic aproximativ 15 min.
Se servesc ca si aperitiv.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post