Pateuri cu branza sarata

Daca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat de foietaj congelat, le poti prepara repede.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 2 oua
  • 100 g branza sarata

Mod de preparare

Daca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat de foietaj congelat, le poti prepara repede. Se decongeleaza foietajul, se intinde o foaie, se unge cu oul batut apoi se rade branza pe razatoarea mica deasupra foii intinse. Se taie foaia fasii apoi dreptunghiuri de aproximativ 5 cm. Se indoaie dreptunghiurile mici si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung pateurile deasupra cu oul batut. Se coc la inceput la foc puternic, apoi dupa ce s-au umflat, se coc la foc mic aproximativ 15 min.


Se servesc ca si aperitiv.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors