Pateuri cu branza in amestec

Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr aluat de foietaj
  • 200 gr branza de vaci
  • 20 ml ulei
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • 1 lamaie
  • chimen
  • sare

Mod de preparare

Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta. Se amesteca branza de vaci impreuna cu cascavalul ras, galbenusul, coaja rasa de lamaie si chimenul pisat marunt. Se intind foile, se pune umplutura pe fiecare foaie de aluat si se ruleaza pe lung. Rulourile obtinute se pun pe o tava unsa cu ulei, se taie bucati cu latura de 3-4 cm, se ung cu galbenus batut, se presara cu cascaval ras si chimen si se coc la foc potrivit. Se scot dupa ce s-au rumenit usor.


Se servesc calde.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors