Pateuri, aperitive rapide

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am int

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cantitati egale de unt
  • faina si brinza de vaci bine scursa:cate 400 grame de fiecare
  • plus o mina de parmezan ras
  • umplutura: ceapa ciorii
  • rosii uscate si bacon
  • etc

Mod de preparare

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza.

Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am intins grosier si am pus o mina de parmezan.

Am strins aluatul, am infoliat si am dat la rece pina azi.

Peste aluatul intins grosier, punem umplutura, rulam si reintindem, decupam si asezam in tava. Ungem cu galbenus si presaram parmezan. Eu am intins aluatul subtire, voi puteti sa il intindeti mai gros, sa iasa mai pufoase.
Pofta buna!

Reteta Pateuri, aperitive rapide a fost propusa de raluca elena pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive gasiti aici:

Saleuri cu brinza de vaci,

SARATELE SUPER-GUSTOASE,

Saratele de cascaval

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors