Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am int
Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza.
Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am intins grosier si am pus o mina de parmezan.
Am strins aluatul, am infoliat si am dat la rece pina azi.
Peste aluatul intins grosier, punem umplutura, rulam si reintindem, decupam si asezam in tava. Ungem cu galbenus si presaram parmezan. Eu am intins aluatul subtire, voi puteti sa il intindeti mai gros, sa iasa mai pufoase.
Pofta buna!
Reteta Pateuri, aperitive rapide a fost propusa de raluca elena pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive gasiti aici:
Saleuri cu brinza de vaci,
SARATELE SUPER-GUSTOASE,
Saratele de cascaval
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce