Paste la cuptor

Sfarama branza, adauga faina, oua, sare si framanta totul. Pune la fiert apa cu sare. Intinde branza framantata si taie taietei de grosimea unui dege

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g branza de vaca
  • 220 g faina
  • 4 oua
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml smantana
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 80 g margarina
  • 120 g zahar pudra
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 10 g gris
  • 30 g pesmet

Mod de preparare

Sfarama branza, adauga faina, oua, sare si framanta totul. Pune la fiert apa cu sare. Intinde branza framantata si taie taietei de grosimea unui deget si de 3-4 cm lungime. Fierbe taieteii in apa. Freaca spuma margarina, zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Adauga la crema galbenusuri, amesteca, dupa care adauga smantana, gris si taieteii fierti si raciti si amesteca cu grija. Bate spuma albusurile si pune cu grija in amestecul de branza si taietei. Unge o tava cu margarina si presara cu pesmet. Toarna preparatul in tava si coace-l in cuptor.
Alte retete culinare recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors