Paste cu carne

Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne (sunt buni si racii sau file de peste)
  • 1 lingurita de piper de sechuan
  • 3 linguri de pasta de tomate (amestecata cu 1 lingura de supa si cu o lingurita de miere)
  • 1 lingura de sos de chili
  • 1 lingurita de zagar
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 lingura de ulei
  • taitei sticlosi sau fidea
  • 4 linguri de vin alb sec
  • 2 catei de usturoi
  • cand servim 2 cepe noi

Mod de preparare

Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand continuu (dureaza la racii din conserva si peste 1-2 minute iar la carne de vita 20-25 minute).

Se adauga taiteii fierti si strecurati si se servesc decorate cu "trandafiri din ceapa” sau cu rondele din ceapa noua.
Alte retete

Ciorba de perisoare

Spaghete gratine

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors