Am luat 315g din aluat si l-am lasat 20 minute la crescut, acoperit. Am format 12 baghete si le-am taiat in cate 4 bucati. Le-am asezat in tava si le
Am luat 315g din aluat si l-am lasat 20 minute la crescut, acoperit.
Am format 12 baghete si le-am taiat in cate 4 bucati.
Le-am asezat in tava si le-am mai lasat la crescut 15 minute.
Le-am uns cu ou (optional) si presarat seminte.
Le-am copt la 190 grade C, pana s-au aurit.
Amestecam ingredientele pentru burgheri i presam compozitia in tava de 22x33 cm, captusita cu hartie de copt.
Coacem 14-16 minute la 190 grade C.
Separat am facut un dip din: 150 ml ulei, 75 ml lapte, 1 catel usturoi si sare.
Am mixat cu blenderul stick, pana am obtinut o crema groasa, ca o maioneza, apoi am adaugat 3 rosii cireasa.
Pofta buna!
Reteta Mini-burgher a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro
Alte retete aperitive cu carne vita: Placinte Englezesti
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala