Se amesteca untul cu cele doua feluri de cascaval, sare, boia, galbenusul si smantana. Se adauga faina impreuna cu praful de copt si se framanta bine
Se amesteca untul cu cele doua feluri de cascaval, sare, boia, galbenusul si smantana.
Se adauga faina impreuna cu praful de copt si se framanta bine
Se infasoara in folie si se da pt 1 ora la rece (frigider).
Se incinge cuptorul la 200 C. Se intinde o foaie de aluat de 5 mm si se decupeaza formele. Se ung cu galbenus si se presara mac, chimen sau susan. Se coc 12-15 min
Sunt excelente la gust si foarte fragede dupa cateva ore.
Sfat: Folositi forme mai maricele pt ca se micsoreaza in cuptor.
Am intins foaia si mai groasa si mai subtire, sunt mai bune cele mai groase.
Pofta buna!
Reteta Saleuri picante a fost propusa de Mocca pe forum culinar.ro
Alte retete de saleuri gasiti aici:
Saleuri cu brinza de vaci,
SARATELE SUPER-GUSTOASE,
Saratele de cascaval
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post