Covrigi cu cascaval

Covrigii cu cascaval sunt absolut deliciosi. Proaspat scosi din cuptor acesti covrigi sunt un adevarat deliciu. Urmareste reteta in imagini si prepara-i si tu!

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g faina (daca e nevoie se mai poate adauga)
  • 150 g piure de cartofi
  • 65 g unt
  • margarina (ceea ce nu se vede in poza)
  • un sfert de lingurita de sare
  • vreo 300 apa calduta (daca e nevoie se mai poate adauga)
  • 20 g drojdie
  • cascaval
  • 1ou.

Mod de preparare

Dizolvam drojdia in apa si o adaugam in faina cu sare si piure. La sfarsit adaugam si untul topit. Framintam si, daca e nevoie, mai punem apa sau faina pt un aluat molutz si elastic, care nu se lipeste. Lasam la crescut pina isi dubleaza volumul. Cind s-a intimplat asta, il rasturnam pe masa infainata si il taiem bucati cam cit un mar. Il lucram cu mina, ca pe palstelina. Facem serpisori pe care ii sucim sau ii rasucim rotunzi. Spargem un ou, il batem putin, radem cascaval si ii ungem, il tapetam cu cascaval. Se coc la 200 gr cca 30 minute.


Pofta buna! Reteta Covrigi cu cascaval a fost propusa de shumaila pe forum culinar.ro

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors