Covrigei cu cascaval

Covrigeii cu cascaval sunt aperitive simple si delicioase. Se amesteca ingredientele pana se obtine o coca potrivit de tare. Compozitia se lasa la rece cateva ore.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g margarina
  • 250 g smantana
  • 250 g untura
  • 150 g cascaval ras prin razatoarea mica
  • 2 linguri Delikat
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Covrigeii cu cascaval sunt aperitive simple si delicioase. Se amesteca ingredientele pana se obtine o coca potrivit de tare. Compozitia se lasa la rece cateva ore. Se ia cate putina coca si se modeleaza in betisoare lungi de 6-7 cm, dandu-li-se forma de covrigei.

Se pun in tava si se coc la foc repede


Covrigeii se servesc calzi cu sare grunjoasa sau susan deasupra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors