Cornuri cu svaiter

Se taie cornurile in jumatati si se scobesc. Se face un sos alb mai gros, din unt, faina si lapte, se amesteca cu svaiterul ras si se umplu jumatatile

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cornuri
  • 100 gr svaiter
  • sos alb
  • 40 gr unt

Mod de preparare

Se taie cornurile in jumatati si se scobesc. Se face un sos alb mai gros, din unt, faina si lapte, se amesteca cu svaiterul ras si se umplu jumatatile de cornuri. Se ung cu unt, se pun pe o tava si se coc in cuptorul cald.
Se servesc atat calde cat si reci.

Alte retete culinare:

Chec pufos

Gogosi

Placinta cu dovleac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors