Cornulete de post cu bors

Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 l ulei
  • 350 ml bors
  • un praf de copt
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare.

Se framanta, se intinde cu sucitorul pe tabla infainata, apoi se taie in patrate,

cu latura cam de 4 cm.

In mijlocul fiecarui patrat se pune gem, rahat taiat sau marmelada. Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc potrivit.

Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!

Reteta Cornulete de post cu bors a fost propusa de Valerica pe forum culinar.ro

Alte retete de cornulete gasiti aici:

Melcisori cu nuca (de post),

Varzari moldovenesti ,

Strudel cu dovleac MAYA (1)

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors