Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina). Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda) si chimenul macinat (mac
Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina).
Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda) si chimenul macinat (macul) si se framinta bine- iese un aluat elastic si mai moale, care trebuie sa se odihneasca citeva ore.
Eu l-am pus in folie si l-am bagat la frigider.
Se formeaza cornuletele ca in poza si se coc la foc potrivit 20-25 de minute.
Pofta buna!
Reteta Cornulete cu cascaval si mac a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro
Alte retete de cornulete gasiti aici:
Cornulete cu rahat,
Cornulete (de post),
Cornulete
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post