Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina). Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda) si chimenul macinat (mac
Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina).
Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda) si chimenul macinat (macul) si se framinta bine- iese un aluat elastic si mai moale, care trebuie sa se odihneasca citeva ore.
Eu l-am pus in folie si l-am bagat la frigider.
Se formeaza cornuletele ca in poza si se coc la foc potrivit 20-25 de minute.
Pofta buna!
Reteta Cornulete cu cascaval si mac a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro
Alte retete de cornulete gasiti aici:
Cornulete cu rahat,
Cornulete (de post),
Cornulete
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce