Cornulete cu cascaval si mac

Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina). Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda) si chimenul macinat (mac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. de faina
  • un sfert de kg. de cascaval
  • 5 linguri margarina
  • 6 linguri smintina
  • (2 linguri chimen macinat era in reteta) mac

Mod de preparare

Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina).

Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda) si chimenul macinat (macul) si se framinta bine- iese un aluat elastic si mai moale, care trebuie sa se odihneasca citeva ore.

Eu l-am pus in folie si l-am bagat la frigider.

Se formeaza cornuletele ca in poza si se coc la foc potrivit 20-25 de minute.
Pofta buna!

Reteta Cornulete cu cascaval si mac a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro

Alte retete de cornulete gasiti aici:

Cornulete cu rahat,

Cornulete (de post),

Cornulete

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce