Cannelloni cu pui

Se toaca carnea si se caleste in unt, impreuna cu ceapa si usturoiul, totul la foc mic. Se dauga parmezanul, oul, condimentele, pesmetul si se amestec

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru vasul de 23 cm (3 portii):
  • 10 cannelloni firte si racite
  • 250 gr de piept de pui tocat
  • 50 gr de parmezan ras sau cascaval
  • 100 gr de unt
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • pesmet
  • sos de rosii
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper si alte condimente pentru gust
  • Sos Bechamel:
  • 2 lingur de unt topit
  • 2 linguri de faina
  • sare si care se stinge cu 250 ml de lapte

Mod de preparare

Se toaca carnea si se caleste in unt, impreuna cu ceapa si usturoiul, totul la foc mic.

Se dauga parmezanul, oul, condimentele, pesmetul si se amesteca mereu.

Se lasa 5 minute pe foc. Cand se raceste aceasta compozitie, umpli cannelloni (tuburile de paste).

Pe fundul unui vas se pune sosul bechamel, peste care se aseasa tuburile de paste umplute cu amestecul de carne si peste se pune sosul de rosii. Peste se presara parmezan si pui si cateva bucatele de unt.

Se acopera vasul si se introduce la cuptor.

Se poate folosi si cuptorul cu microunde adica se pune timp de 15 minute, la microunde cu puterea de 600 W, dupa acest timp se verifica si se mai pun inca 10 - 15 minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare:

Salata de legume si pui-fierte pe abur,

Salata greceasca,

Salata de conopida,

Salata bulgareasca

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala