Biscuiti din branza Cheddar cu chimen

Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Intr-un castron amestecati cu mana toate ingredientele Eu am impartit aluatul in trei, fiecare parte am rula

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g branza Cheddar data pe razatoare
  • 200 g faina
  • 113 g unt moale
  • jumatate lingurita chimen
  • 1/4 lingurita sare

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius.

Intr-un castron amestecati cu mana toate ingredientele Eu am impartit aluatul in trei, fiecare parte am rulat-o asa Ajunsa aici, in general pun aluatul la frigider vreun sfert de ora, dar nu este neaparat necesar sa fie pus la rece. Dupa aceea se taie in felii cam de 1 cm grosime. Se mai subtiaza putin feliile si se pun in tava neunsa, lasand ceva spatiu intre ele, dupa care le-am bagat la cuptor Si produsul finit, dupa 10-12 minute.

Se lasa sa se raceasca pe un gratar. Se depoziteaza intr-un recipient bine inchis si tin 3 zile. Daca mai puneti si o bere buna alaturi nu vor rezista mult.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors