Se zdrobeste branza cu furculita (320 g), se amesteca cu 60 g pudra de glucoza, 40 g stafide spalate, un ou intreg, 1 l.c. praf de budinca de vanilie
Se zdrobeste branza cu furculita (320 g), se amesteca cu 60 g pudra de glucoza, 40 g stafide spalate, un ou intreg, 1 l.c. praf de budinca de vanilie si coaja rasa de pe o lamaie. Umplutura se intinde uniform pe foile unse cu ulei, se ruleaza, se coace cca 25 de minute. Daca umpleti rulourile cu umpluturi diferite (nuca, mac), acestea se scot mai repede decat strudelul cu branza care se pune primul in tava de copt. Umplutura este suficienta pentru cca 12 strudele.
Alte foietaj recomandat
Placinta cu mere
Cornulete
Tarta cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post