Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn. Crema: Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si
Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn.
Crema:
Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si cand a fost gata topita am luat-o de pe foc. Am pus-o la frigider pana a doua zi.
Am batut-o bine bine si a rezultat o crema consistenta.
Am umplut rulourile si le-am pudrat din plin.
Le-am pastrat la frigider si au fost super bune.
Pofta buna!
Reteta Rulouri cu crema a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro
Alte retete de rulouri gasiti aici:
Cornete cu frisca sau crema,
Pariziene cu fondant de mere,
Cornulete salon cu nuca
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala