Rulouri cu crema

Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn. Crema: Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g aluat foietaj
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 150 g ciocolata menaj
  • un pic de esenta de migdale

Mod de preparare

Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn.

Crema:

Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si cand a fost gata topita am luat-o de pe foc. Am pus-o la frigider pana a doua zi.

Am batut-o bine bine si a rezultat o crema consistenta.

Am umplut rulourile si le-am pudrat din plin.

Le-am pastrat la frigider si au fost super bune.
Pofta buna!

Reteta Rulouri cu crema a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro

Alte retete de rulouri gasiti aici:

Cornete cu frisca sau crema,

Pariziene cu fondant de mere,

Cornulete salon cu nuca

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala