Rogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple si cu magiun, dar sunt mai bune cu nuca.
1. Punem in vasul de la robot untul aflat la temperatura camerei, faina, iaurtul si galbenusul, se bate 5 minute la viteza mijlocie. Daca mai e nevoie se mai pune putina faina.
2. Impartim aluatul in 4, le punem in folie si le lasam in frigider de la 1 ora pana la 3ore.
3. Dupa aceea luam o bila o intindem cu sucitorul cat mai rotund posibil.
4. Se unge cu unt topit intreaga foaie.
5. Intr-un vas amestecam nuca macinata, scortisoara si zaharul
6. Intindem o parte din acest amestec peste foaie. Se taie foaia in 8 -7. Rulam le punem in tava cu hartie de copt, temperatura 150 grade timp de 25-30 min.
8. Dupa ce le scoatem din cuptor le pudram cu zahar
Pofta buna! Reteta Rogolah, cornulete foarte fragede a fost propusa de Alis pe forum culinar.ro
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala