Se amesteca galbenusurile cu zaharul, intr-un castron. Se adauga faina, laptele si praful de copt, iar la urma albusurile batute spuma. Se toarna com
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, intr-un castron. Se adauga faina, laptele si praful de copt, iar la urma albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se pund easupra prunele, fara samburi, desfacute in doua, cu partea taiata in sus. Placinta se coace la foc potrivit, pana se rumeneste aluatul.
Se presara cu zahar pudra.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Prajitura snikers Tiramisu
Cu toate ca este prima data cand fac pizza cu piept de pui, ma declar foarte multumita de rezultat!:) Va astept si pe voi, e...
Pizza cu piept de puiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala