Placinta cu branza si cacao

Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 gr faina
  • 200 gr margarina
  • 200 gr zahar
  • 100 ml lapte
  • 4 oua
  • 2 linguri cacao
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr branza dulce
  • 300 gr zahar
  • 200 gr margarina
  • 200 gr smantana
  • 4 oua
  • 150 gr stafide
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 fiola esenta de vanilie

Mod de preparare

Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, cacaua si faina. separat, mixeaza branza cu margarina, smantana, zaharul, faina si ouale. Pune aromele si stafidele si omogenizeaza bine. Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, toarna jumatate din compozitia de cacai, apoi umplutura cu branza si deasupra pune restul de compozitie cu cacao. Netezeste cu un cutit lat si baga la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
Alte retete:

Placinta de dovleac

Chec pufos

Papanasi fierti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors