Topiti untul si sfaramati doua treimi din biscuiti, pentru a obtine un pesmet fin. Amestecati untul cu acest pesmet pana obtineti o pasta omogena. Ung
Topiti untul si sfaramati doua treimi din biscuiti, pentru a
obtine un pesmet fin.
Amestecati untul cu acest pesmet pana obtineti o pasta omogena.
Ungeti cu unt o tava mai mare de chec.
Tapetati fundul tavii cu un strat din amestecul de unt si pesmet de biscuiti.
Foaia trebuie sa aiba grosimea egala peste tot. Puneti tava la frigider.
Umplutura:
Puneti intr-un castron crema de branza si zaharul. Amestecati ingredientele pana se dizolva zaharul, apoi adaugati pe rand ouale batute putin.
Amestecati bine compozitia dupa fiecare ou. La urma,
adaugati crema mascarpone, faina, grisul, vanilia, stafidele, sucul si coaja de lamaie. Turnati compozitia in tava scoasa din frigider. Se toarna mai intai putina compozitie, apoi asezati un strat de biscuiti peste aceasta, peste biscuiti turnati iar compozitie si iar biscuiti.
Nivelati prajitura si coaceti-o la foc potrivit. Stingeti focul si lasati pasca in cuptor inca 1 ora, cu usa cuptorului deschisa.
Scoateti prajitura din cuptor, rastumati-o pe un platou. Acoperiti toata prajitura cu ciocolata alba topita si decorati-o cu ciocolata neagra.
Taiati-o in felii numai dupa ce glazura s-a intarit.
Alte retete recomandate:
Pasca fara aluat
Pasca cu smantana
Pasca poloneza
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post