Painea episcopului

Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam smantana. Amestecam faina integrala cu faina alba, adaugam praful de copt si amestecam cu masa obtinuta anteri

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 25 dkg zahar
  • 2 dl smantana
  • 5 plic praf de copt
  • 15 dkg faina integrala
  • 15 dkg faina alba
  • 10 dkg stafide
  • 5 dkg nuca
  • 5 dkg ciocolata menaj
  • 10 dkg fructe confiate

Mod de preparare

Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam smantana. Amestecam faina integrala cu faina alba, adaugam praful de copt si amestecam cu masa obtinuta anterior. Rulam in faina stafidele, nuca, ciocolata menaj si fructele confiate si le adaugam la aluat. Il coacem la foc mediu 40 de minute.
Alte retete prajituri recomandate

Placinta cu branza

Cremsnit

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors