Painea cu branza este un preparat dulce de patiserie. Cu putina atentie si rabdare veti obtine un preparat delicios, care o sa atraga admiratia intregii familii.
Cernem faina intr-un vas facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta. Pe margine adaugam zaharul si sarea. Adaugam branza, oul galbenusul,crema de branza,margarina si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. La final am framantat coca cca 5 minute cu ulei. Acoperim si lasam la dospit 1 ora.
Dupa ce a crescut pe masa infainata mai framantam un pic dupa care ii dam forma pe care o dorim. Eu am pus in tava rotunda tapetata cu hartie de copt. Acoperim si mai lasam la dospit 30 minute. O ungem cu albusul de ou batut putin si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
Painea cu branza se serveste la micul dejun simpla sau unsa cu putin unt, alaturi de o ceasca de ceai.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post