Aluatul: Se dizolva drojdia in putina apa calduta, se adauga 125 g de margarina, se amesteca bine si se pune faina amestecata cu sarea. Se framanta pa
Aluatul:
Se dizolva drojdia in putina apa calduta, se adauga 125 g de margarina, se amesteca bine si se pune faina amestecata cu sarea. Se framanta pana devine un aluat elastic.
Dupa ce s-a framantat se pune la frigider pentru 3 ore. Se scoate de la frigider si se intinde foaia cat este rece, se adauga restul de margarina si se impatureste.
Se intoarce foaia 90 de grade si se impatura din nou. Intinde din nou aluatul. Se impatura din nou si iar se intinde. Se pune la frigider pentru 20 de minute.
Operatia de mai sus se repeta de 3 ori.
Se intinde aluatul, mai gros. Se taie in patrate mai mari si dupa aceea in triunghiuri. In care se pune umplutura.
Umplutura:
Se freaca margarina pana are consistenta unei creme, se asauga zaharul si se amesteca pana se incorporeaza. Dupa care adaugi cacaoa si cateva picaturi de esenta de rom.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post