Se freaca galbenusurile cu zahar, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se inglobeaza in spuma de albusuri si se adauga untul
Se freaca galbenusurile cu zahar, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se inglobeaza in spuma de albusuri si se adauga untul frecat spuma. Faina se toarna treptat, amestecand bine si avand grija, sa nu se formeze cocoloase.
Se rupe ciocolata in bucati, apoi se pune la topit intr-un vas la bain-marie. Se subtiaza cu 4 linguri de lapte si, dupa ce da in clocot, se lasa la racit. Se adauga esenta de rom si se amesteca foarte bine.
Din aluatul obtinut se intinde o foaie. Aceasta se taie in patrate cu latura de zece centimetri. Fiecare patrat se unge cu crema de ciocolata si apoi se ruleaza.
Se freaca bine cele doua galbenusuri cu mierea. Se ung coronitele cu acest amestec, dupa care se introduc in cuptor, intr-o tava unsa cu putin unt si tapetata cu faina. Se lasa la foc mare si se servesc calde.
Alte retete recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post