Cornuri umplute cu parizer

Se taie fiecare corn in trei parti, se scoate miezul cu un cutit. Partea interioara se umezeste cu lapte caldut (fara sa se inmoaie) si se lasa sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg parizer
  • 5 kg carnat moale
  • 1 cutie smantana
  • 1 lingura mustar
  • maghiran
  • piper
  • sare
  • (1 lingura pasta de ardei iute pentru cei carora le place)
  • 30 bucati cornuri drepte si lungi
  • lapte (putin)

Mod de preparare

Se taie fiecare corn in trei parti, se scoate miezul cu un cutit. Partea interioara se umezeste cu lapte caldut (fara sa se inmoaie) si se lasa sa stea pana se pregateste umplutura. Se toaca parizerul si carnatul, se da prin masina de tocat carnea si miezul cornurilor. Se adauga ingredientele si se amesteca foarte bine intr-un vas mare, pana la omogenizare. Cu compozitia obtinuta se umplu cornurile golite de miez, se asaza in tava de copt, se umezesc deasupra cu lapte si se dau la cuptor pentru un timp scurt.

Se poate renunta la miezul cornurilor. Astfel se obtine o pasta gustoasa care se pastreaza multa vreme in congelator.
Alte retete

Spaghete gratinate

Placinta cu branza

Cornuri moi

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors