Se taie fiecare corn in trei parti, se scoate miezul cu un cutit. Partea interioara se umezeste cu lapte caldut (fara sa se inmoaie) si se lasa sa
Se taie fiecare corn in trei parti, se scoate miezul cu un cutit. Partea interioara se umezeste cu lapte caldut (fara sa se inmoaie) si se lasa sa stea pana se pregateste umplutura. Se toaca parizerul si carnatul, se da prin masina de tocat carnea si miezul cornurilor. Se adauga ingredientele si se amesteca foarte bine intr-un vas mare, pana la omogenizare. Cu compozitia obtinuta se umplu cornurile golite de miez, se asaza in tava de copt, se umezesc deasupra cu lapte si se dau la cuptor pentru un timp scurt.
Se poate renunta la miezul cornurilor. Astfel se obtine o pasta gustoasa care se pastreaza multa vreme in congelator.
Alte retete
Spaghete gratinate
Placinta cu branza
Cornuri moi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post