Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula. Am lasat sa creasca aluatul doar 30 de minute. I
Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula.
Am lasat sa creasca aluatul doar 30 de minute.
Intindem alautul si asezam pe el umplutura in felul acesta: feliutele de sunculita, cascavalul taiat bucatele, ouale, pe care le-am tait in doua, rosiile uscate, busuiocul si parezanul.
Ungem painica cu ulei de masline si presaram rozmarin.
Dam la cuptor pentru 45 de minute.
Pofta buna!
Reteta Painica umpluta a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete de paine gasiti aici:
Paine artizanala ,
Paine cu sunca ,
Paine cu mere .
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post