Paine prajita cu legume si sunca de Praga

Painea prajita cu legume si sunca de Praga este un aperitiv simplu si delicios. Se incinge cuptorul. Se pune in tava de la aragaz ardeii taiati fasiute si dovleceii.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ardei grasi (unul rosu
  • unul galben)
  • 2 dovlecei taiati felii
  • 4 linguri ulei
  • 1 paine tara
  • 2 catei usturoi
  • 50 g sunca Praga taiata fasii

Mod de preparare

Painea prajita cu legume si sunca de Praga este un aperitiv simplu si delicios. Se incinge cuptorul. Se pune in tava de la aragaz ardeii taiati fasiute si dovleceii. Se pun 2 linguri de ulei, se asezoneaza si se dau la cuptor 30 de minute. Se taie paine in 8 felii groase care de asemenea se prajesc in cuptor.Se freaca cu cei 2 catei de usturoi, se stropesc cu alte 2 linguri ulei apoi se aseaza legumele si fasiile de sunca.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala