Paine gustoasa de casa se face foarte usor, iar gustul nu se compara cu ceea ce gasiti in comert. In plus painea de casa este mult mai sanatoasa.
Paine gustoasa de casa se face foarte usor, iar gustul nu se compara cu ceea ce gasiti in comert. In plus painea de casa este mult mai sanatoasa.Pregatim maiaua din drojdie, zahar, 2-3 linguri de apa calduta si laptele praf .
Punem faina pe o planseta si in mijlocul gramajoarei de faina facem o gropita in care punem maiaua la dospit cateva minute. Adaugam uleiul, sarea, restul de apa si framantam aluatul. Dam painii o forma alungita, o crestam pe mijloc si o punem la crescut in vasul in care o vom coace. Lasam la dospit pana cand aluatul isi dubleaza volumul si dam la cuptor pentru aproximativ 50-60 de minute. Lasam sa se raceasa si abia apoi taiem.
Paine gustoasa de casa se serveste taiata felii.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala